Aktuellt:

bild Harleen Kalkat
Från och med nu är mitt namn Harleen Kalkat. Jag har lämnat namnet Sandelin för gott för att återvända till det namn som jag döptes till. Min mamma ändrade mitt namn när jag var liten därför att hon tyckte att Kalkat var lite väl exotiskt och hon trodde att jag skulle få svårt att få jobb med det namnet. Kalkat är mycket vackrare, och jag är stolt över mitt indiska ursprung. Så skål för mitt nya gamla namn!!!


Hösten 2011:
Jag jobbar just nu på pjäsen ”Fjällsågens Drottningar” som handlar om två otroligt handlingskraftiga systrar som jobbade på STF:s fjällstationer i början av 1900-talet. Pjäsen har stöd från Konstnärsnämden och beräknas ha premiär sommaren 2012. Mer information kommer i början av våren.


Våren 2011:
Spelade jag föreställningen Svanen, som jag skrivit själv. Jag spelar den på uppdrag av Estrad Norr, Jämtlands läns musik och teater.
Välkommen att titta in på www.svanenbloggen.se

Nadja i centrum

Harleen Sandelin i rollen som Nadja

Nadja är åtta år och nyinflyttad. Allt är annorlunda. Klasskompisarna är nya. Det enda som är sig likt är att pappa fortfarande är ledsen och att Nadja längtar efter en egen igelkott. Pappa vill inte gå ut. Nadja får handla mat och bära tunga kassar. Nere i centrum finns allt: gurka, godis, klasskompisar, kaniner, ”mördaren”, tuffa skejtarna och fransyskan. Allt utom en igelkott. Kom och följ med Nadja på ett spännande, fartfyllt, ömsint och humoristiskt äventyr genom centrum!

Av: Mats Kjelbye
Regi: Olof Hanson
Skådespelare: Harleen Sandelin, Lena Strömberg Lagerlöf, David Nordström & Ferko Matolcsi
Scenografi & kostym: Gunnar Ekman Kostymass. Tove Berglund
Ljus & ljud: Olof Hanson /Ferko Matolcsi
Scenbygge: Hans Wärnsberg
Dekor: Kajsa Gustafson
Tekniker: Kay Wiberg
Producent: Katarina Karpe Prod.ass: Tove Berglund
Dramapedagoger: Maria Trost/Karen Monie


info@gottsundateater.com